Slo-Pi

BeagleBone BlackBeagleBone Black je naprava za razvijanje in ustvarjanje hobi projektov, ki je podprta iz strani skupnosti. Glavna prednost te razvijalne plošče je, da za zagon Linuxa potrebuje manj kot 10 sekund ter za pripravo in razvijanje okrog 5 minut. Vse kar je potrebno za razvijanje s pomočjo plošče BeagleBone Black je USB kabel. Podpira vrsto Linux distribucij, med drugim Ubuntu in pa Android. Na voljo sta dva USB priključka – eden služi povezavi z računalnikom (za napajanje in komunikacijo), drugi pa omogoča priključitev masovnega pomnilnika. Poleg USB priključkov na plošči najdemo še priključek za HDMI in omrežje ter dvakrat po 46 vhodno-izhodnih pinov.

Cena brez DDV: 45,33 €
Dobavljivost: 2 do 3 dni


Izpolniti morate vsa polja, razen polja z opombami. Za naročila večjih količin nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. V kolikor izberete prevzem preko poštne dostave, se le-ta obračuna po ceniku:

  • Do skupno 30 € na paket: 3,7 € z DDV
  • Od skupno 30 € do 99 €: 3,05 € z DDV
  • Od skupno 100 €: brezplačnocaptcha

S klikom na gumb "Oddaj naročilo" se strinjate z nakupom zgoraj navedene naprave ali dodatka in se zavezujete k plačilu naročenih artiklov.