Slo-Pi

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • v odgovor na: Nakup Raspberry Pi #1208

  Zrezek
  Participant

  Živijo! Se mi zdi, da sem že slišal za takšen projekt,tako da predlagam da pogledaste po uradnem forumu. Verjetno se splača nabavit najnovejši Raspberry Pi 3 b, ker ima vgrajen wi-fi in uradno kamero za ta projekt. Je pa odvisno koliko kamer, ker v takšnem primeru bi bilo najlažje za vsako kamero imeti svoj Pi. Za operacijski sistem pa seveda Raspbian, ker ima največ podpore med vsemi. Glede pa drugih rešitev obstaja veliko takih Raspberry Pi-ju podobni računalnikov, ampak nobeden od njih nima takšne velike podpore in uporabnikov.

  v odgovor na: Raspberry Pi 3 model B vprašanja in odgovori #1204

  Zrezek
  Participant

  Živijo,

  Jaz uporabljam polnilec od Samsung Galaxy Note 2, ampak vsak napajalnik/polnilec, ki ima 2A ali več in 5V bi moral delovati. Imam pa priključeo miško, tipkovnico in zunanji trdi disk in nimam problemov. Za pa uradni napajalnik pa na uradni spletnih strani, ki je raspberrypi.org ali celo na e-bay (treba paziti kaj se naroči).

  Upam da sem Vam pomagal 🙂

  • Ta odgovor je spremenil/a  Zrezek 4 let nazaj.
  v odgovor na: Raspberry Pi 3 model B vprašanja in odgovori #1191

  Zrezek
  Participant

  Jaz pregrevanja nisem še opazil. Pregrevanje pa je isto kot na računalniku, če se dela zahtevne stvari se segreje, ampak itak je čip v trojki narejen tako, da ne rabi hlajenja. Jaz si ne bi delal skrbi glede pregrevanja.

  v odgovor na: Raspberry Pi 3 model B vprašanja in odgovori #1189

  Zrezek
  Participant

  Pri Raspberry Pi so zagotovili, da signal lovi isto, kot pri pametnih telefonih. Tako da če do tistega mesta lovi pemeten telefon bi moral tudi Raspberry Pi 3. Glede delovanja wi-fi povezeve, meni deluje kot bi moralo, zelo sem zadovoljen.