Slo-Pi

Raspberry Pi 3 Model B+Raspberry Pi 3 Model B+ je predzadnja različica mini računalnika Raspberry Pi. Zmogljivosti predhodnikov nadgrajuje na področjih povezljivosti in hitrosti procesiranja. Prinaša podporo dvopasovni brezžični povezavi 802.11ac ter standardu Bluetooth 4.2. Omogoča tudi gigabitni ethernet, delujoč preko USB 2.0. Z dodatnim modulom je računalnik odslej možno napajati preko priključka ethernet (Power-over-Ethernet), kar zmanjša potrebo po dodatnem kablovju. Naprava je po obliki še vedno kompatibilna s predhodnicama (RPi 3 Model B in RPi 2 Model B), in poleg že omenjenih novosti povečuje frekvenco procesorja na 1,4 GHz ter uvaja boljše upravljanje toplote.

Cena z DDV: 41,45 €
Dobavljivost: Po naročilu (dobavni rok sporočimo naknadno)


    Izpolniti morate vsa polja, razen polja z opombami. Za naročila večjih količin nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. V kolikor izberete prevzem preko poštne dostave, se le-ta obračuna po ceniku:

    • Do 100 € na paket: 4,21 € z DDV
    • Od skupno 100 €: brezplačno    captcha

    S klikom na gumb "Oddaj naročilo" se strinjate z nakupom zgoraj navedene naprave ali dodatka in se zavezujete k plačilu naročenih artiklov.