Slo-Pi

Raspberry Pi 4 Model BRaspberry Pi 4 Model B je najnovejša različica mini računalnika Raspberry Pi. Tokrat je na voljo v treh izvedbah z različno velikostjo delovnega spomina. Vključuje štirijedrni 64 bitni ARM procesor, ki tiktaka pri 1,5 GHz. Na voljo je polni gigabit ethernet ter dva USB 3 in dva USB 2 priključka. Omogoča brezžično povezljivost preko dvopasovnega 802.11ac adapterja in Bluetooth 5.0. Za razliko od predhodnikov ponuja dva micro-HDMI priključka, kar pomeni da nanj lahko priklopimo dva zaslona z resolucijo 4K. Za napajanje je na voljo priključek USB-C. Navkljub vsem izboljšavam je računalnik še vedno kompatibilen s prejšnjimi različicami.

Cena z DDV:

 • 2 GB različica: zaradi razmer na trgu aktualno ceno sporočimo naknadno
 • 4 GB različica: zaradi razmer na trgu aktualno ceno sporočimo naknadno
 • 8 GB različica: zaradi razmer na trgu aktualno ceno sporočimo naknadno

Dobavljivost: Po naročilu (dobavni rok sporočimo naknadno)


  Izpolniti morate vsa polja, razen polja z opombami. Za naročila večjih količin nas prosimo kontaktirajte preko kontaktnega obrazca. V kolikor izberete prevzem preko poštne dostave, se le-ta obračuna po ceniku:

  • Do 100 € na paket: 4,21 € z DDV
  • Od skupno 100 €: brezplačno
  captcha

  S klikom na gumb "Oddaj naročilo" se strinjate z nakupom zgoraj navedene naprave ali dodatka in se zavezujete k plačilu naročenih artiklov.