Slo-Pi

Dobri prijatelji fundacije Raspberry Pi so zagnali njihov prvi Raspberry Pi fotografski natečaj. V komisijo je bila povabljena tudi Liz Upton, ki skrbi za vodenje komunikacije same fundacije.

Raspberry Pi fotografski natečaj

Lady Ada pravi:

Vsakdo iz celotnega sveta, ki ima Raspberry Pi in kamera modul se lahko udeleži natečaja. Vse fotografije morajo biti zajete z Raspberry Pijem in Raspberry Pi kamera modulom ali spletno kamero/fotoaparatom, ki je priključen na Raspberry Pi. Fotografije ne smejo biti programsko obdelane v urejevalniku slik (GIMP, Photoshop, …), lahko pa uporabite vgrajene filtre, ki jih ponuja Pi kamera, kot so “Sketch” (skica), “Oil Painting” (oljna slika) in tako naprej. Bodite ustvarjalni in zajemite zanimivo fotografijo z Raspberry Pijem, kot je spodnja mačka in ura.

Gre za očarljivo vzorčno sliko, saj je mačka Carmen ljubka, vendar se boste sami za zmago morali bolj potruditi in narediti nekaj bolj razburljivega.

Gre za očarljivo vzorčno sliko, saj je mačka Carmen ljubka, vendar se boste sami za zmago morali bolj potruditi in narediti nekaj razburljivejšega.

Ne želimo fotografij, na katerih bodo naprave Raspberry Pi, prosim pa da fotografije zajamete z Raspberry Pijem. Glavna nagrada je 314 $ v Adafruit trgovini, prav tako pa bo dodatnih 14 sodelujočih prejelo 30 $.

Celotna navodila, kako sodelovati pri natečaju najdete na strani Adafruit (v angleščini). Veliko sreče!

Vir: http://www.raspberrypi.org/adafruits-raspberry-pi-photography-award/

Komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so ime, e-pošta in komentar.