Slo-Pi

Pred bistvom prispevka je potrebno povedati, da sta Liz in Eben Upton precej čustvena, saj gre za nekaj posebnega. Matt Timmons-Brown, ki ga najbrž bolje poznate kot The Raspberry Pi Guy iz njegovih odličnih YouTube vodičev, jima je včeraj zvečer poslal posnetek, ki sta si ga skupaj ogledala in na koncu ugotovila, da je njuna Battenbergova torta dobila nekaj slanih solz. Liz upa, da to ni povsem nenavadna reakcija, ko si v petminutnem posnetku ogledaš dve leti svojega življenja.

Matt je ta posnetek pripravil za drugo obletnico mini računalnika Raspberry Pi, ki prihaja ob koncu februarja, za celotno urejanje posnetka pa je porabil 10 ur. Liz pravi, da ko si v takšni situaciji, da delaš nekaj podobnega, kot je Raspberry Pi, je težko videti čez mizo na kateri delaš stvari, ki vsak dan vpliva na mnogo ljudi zunaj pisarne ter dojeti, kako oni to sprejemajo. Posnetek, ki ga je pripravil Matt je deloval, kot del skupnega vidika vrtinca.

Zahvala gre seveda Mattu, kateremu sta Liz in Eben še posebej hvaležna in menita, da je posnetek zares čudovit. Liz ne verjame, da je komurkoli že uspelo bolje prikazati kaj vse dela Raspberry Pi v samo štirih minutah in pol.

Vir: http://www.raspberrypi.org/archives/5871

Komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so ime, e-pošta in komentar.