Slo-Pi

Raspberry Pi uporabniški vodičUporabniški vodič Raspberry Pi, ki sta ga napisala Eben Upton in Gareth Halfacree je popoln vodič za Raspberry Pi, ki opisuje vse od namestitve programske opreme, do učenja in uporabe Pija, kot predvajalnika glasbe in posnetkov, v elektronskih projektih, za učenje prvega programskega jezika in spoznavanja omrežja. V kolikor ste vešči Angleščine, je to priporočilo fundacije za vse odrasle in starejše otroke, ki so zainteresirani v spoznavanje Raspberry Pija.

Druga izdaja je veliko debelejša od prve, saj vsebuje skoraj še polovico več vsebine, kot prejšnja. Prva izdaja je zajemala zgodnjo revizijo strojne opreme mini računalnika in večina programske opreme, ki je opisana v drugi izdaji, v prvi še ni bila objavljena. Nova edicija je povsem posodobljena in ima nova poglavja, ki zajemajo tudi uporabo Raspberry Pi kamere, uporabo NOOBS, uvod in predstavitev Pi Store in veliko več.

Knjiga je na voljo za nakup tudi v uradnem Swag Store in je idealno darilo za kogarkoli, ki bo Raspberry Pi prejel za ta Božič. Če podpirate izobraževalno nalogo fundacije ter zagotavljanje brezplačnih učnih vsebin ter več šolskih pripomočkov, potem vas fundacija naproša nakupa knjige. Kupite jo lahko tudi na Amazonu, ki jo trenutno ponuja po izjemni ceni, vendar je trenutno ni na zalogi, saj je zelo priljubljena. Upajo, da boste knjigo kupili in želijo, da boste ob njej uživali.

Vir: http://www.raspberrypi.org/archives/5387

Komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so ime, e-pošta in komentar.