Slo-Pi

Po tednu dni od ponovne vzpostavitve spletne strani slovenske Raspberry Pi skupnosti, so na voljo tudi naročila pripomočkov. Seznam najdete na podstrani Nakup pripomočkov, vsa naročila pa potujejo k slovenskemu zastopniku za mini računalnik Raspberry Pi, v IC Elektroniko.

Trenutno so vam na voljo:

Kot dodaten izdelek smo v ponudbo uvrstili tudi BeagleBone Black, ki sledi načelu fundacije Raspberry Pi. Naprava je dokaj podobna mini računalniku Raspberry Pi, le da lahko poganja nekoliko zahtevnejše operacijske sisteme in je predvsem namenjena razvoju.

Glede na pretekle izkušnje z naročili vas obveščamo, da je več artiklov možno naročiti tako, da v opombe posameznega naročila napišete ime artikla in število kosov. Vse informacije o podrobnostih naročila boste prejeli z odgovorom iz IC Elektronike, ki vam bo poslan glede na dobavljivost in stanje artiklov. Povprečni čas odgovora je 1 – 2 dni.

Nakup Raspberry Pi in ostalih pripomočkov ter dodatkov vam ponujamo zaradi lažjega in hitrejšega naročevanja, v kolikor kakšnega artikla ni na seznamu in bi ga želeli imeti, nas lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca. V primeru večjega povpraševanja po določenem artiklu, ga bomo poskusili uvrstiti na naš seznam.

Komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so ime, e-pošta in komentar.